Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mærker til især kvinder forhandles online

Hos Frk. Askepot forhandler vi tøjfodtøj og accessories fra en lang række forskellige mærker. Det er mest for kvinder, men vi har også enkelte ting for mænd. 

Fodtøj, punge og dametøj fra mange mærker

Vi fører fodtøj fra mange mærker, og vi har former, farver og faconer til hver en fod. Vi har også tøj til hverdag og fest. Desuden har vi accessories såsom punge, tasker og ure til især kvinder. Og du får fragten gratis, hvis du bestiller for over 600 kroner. 

Køb i vores butik eller bestil i webshoppen. Send gerne en e-mail til frk.askepot@mail.dk eller ring på telefon 96 90 00 60, hvis du har noget at spørge om.

Underkategorier

 • + Pige
 • ART
  Art er et spansk skomærke af naturmaterialer Hos Frk. Askepot forhandler vi damesko fra Art i vores webshop . Det er et spansk skomærke, som benytter naturmaterialer og genbrugsmaterialer til at fremstille unikke og sjove damesko. Kunst, arkitektur og mode inspirerer Art Art er kendetegnet ved et humoristisk skodesign, der er inspireret af kunst, arkitektur, mode og mennesker. Naturen og miljøet er altid i centrum, og nøgleordene er høj kvalitet og god komfort. Vi har en fysisk skobutik, men det er nemt at bestille online. Der er gratis fragt ved køb for mere end 600 kroner. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 96 90 00 60 eller på frk.askepot@mail.dk .
 • Belsac
  Belsac er et dansk taskemærke med internationalt design Hos Frk. Askepot sælger vi dametasker fra Belsac i vores webshop . Dette danske mærke er inspireret af italiensk, fransk og dansk design. Feminisme og modernitet kendetegner Belsac Belsac blev etableret af Poul Hansen i 1971, og i dag ledes virksomheden af designeren Camilla Dalager. Hun bliver inspireret af feminisme og modernitet, men hun tænker længere end kvalitet og design. Funktionalitet og kvalitet er også vigtigt. Vi har både en fysisk skobutik og en webshop. Der er gratis fragt ved køb for over 600 kroner. Du kan altid kontakte os på telefon 96 90 00 60 eller på frk.askepot@mail.dk for at stille spørgsmål.
 • Birkenstock
  Birkenstock er et verdensmærke inden for sandaler Hos Frk. Askepot har vi også sandaler fra Birkenstock. Det er et verdensmærke, som er et af de mest kendte tyske mærker i verden. Sandaler fra Birkenstock udgør et fornuftigt alternativ Billige sandaler fra Asien skader ofte både mennesker og natur, men Birkenstock udgør et fornuftigt alternativ med sine premium-kvalitetsprodukter. Sandalerne bliver fremstillet i Tyskland under de bedste forhold. Det sker på egne fabrikker, hvor en stor del er håndarbejde. Vi har en traditionel skobutik, men også denne online webshop. Vi har gratis fragt ved køb for over 600 kroner. Ring gerne på telefon 96 90 00 60 eller skriv til på frk.askepot@mail.dk , hvis du har spørgsmål.
 • Broadway
 • Copenhagen Shoes
  Copenhagen Shoes med rå og unikke detaljer Hos Frk. Askepot sælger vi smarte sko , støvler og boots fra Copenhagen Shoes. Det er et relativt nyt skomærke, som er kendetegnet ved de rå og unikke detaljer på alt deres fodtøj. Unik pasform og flotte designs kendetegner Copenhagen Shoes Copenhagen Shoes bliver produceret med stor passion, hvilket sikrer dig en unik pasform og et flot design. De er i det hele taget behagelige at have på, fordi der er kræset for kvaliteten. Du kan besøge os i butikken, eller du kan købe i webshoppen, hvor der er gratis fragt ved køb for over 600 kroner. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 96 90 00 60 eller på frk.askepot@mail.dk .
 • Danefæ
  Danefæ holder til slid og sjov sæson efter sæson Hos Frk. Askepot sælger vi vinterjakker fra Danefæ. Vinterjakkerne kan holde sæson efter sæson, selvom de bliver udsat for masser af slid og sjov. Det gavner både dig og samfundet ud fra en genbrugstanke. Vind- og vandtætte luksusjakker fra Danefæ Vinterjakker fra Danefæ er superlækre luksusvinterjakker, som er vind- og vandtætte. De kan være af sort stretchmateriale med mange flotte detaljer, eller designet kan være lånt fra jagtovertøj. Fælles for alle jakkerne er, at de er fremstillet med omtanke for påvirkningen af miljøet. Besøg os i butikken eller køb i webshoppen, hvor der er gratis fragt ved køb for over 600 kroner. Du kan altid kontakte os på telefon 96 90 00 60 eller på frk.askepot@mail.dk .
 • DECOY
 • Dr. Martens
  Dr. Martens lavede sine første støvler af militærbeklædning Hos Frk. Askepot fører vi sko og støvler fra Dr. Martens. Mærket blev grundlagt af Klaus Märtens i 1947, da han begyndte at fremstille skotøj af gummi fra Luftwaffe samt af epauletter og læderbukser. Fra arbejderklassesymbol til Dr. Martens som modebrand Dr. Martens blev til et symbol for arbejdsklassen i England, og rundt omkring begyndte new wave'ere og skinheads at tage støvlerne til sig på grund af de rå udtryk. I dag er det blevet en anerkendt skomærke. Støvlernes design er ofte inspireret af militærbeklædning. Der gratis fragt ved køb for over 600 kroner i webshoppen, men du kan også besøge os i butikken. Vi kan kontaktes på telefon 96 90 00 60 eller på frk.askepot@mail.dk .
 • FlipFlop
 • Gabor
 • Greystone
  Greystone til piger og kvinder sælges online Hos Frk. Askepot sælger vi  tøj fra Greystone. Vi har både en traditionel  tøjbutik og naturligvis vores webshop. Her sælger vi tøj og sko til især piger og kvinder, og vi har fri fragt, hvis du køber for mere end 600 kroner.  Moderigtigt Drop 09 T-shirt fra Greystone Vi kan blandt andet tilbyde en moderigtig Drop 09 T-shirt fra Greystone. Det er til piger og kvinder i alle aldre, som er modebevidste. Du er altid velkommen i vores butik, men det nemmeste er at købe online i webshoppen. Du er velkommen til at ringe til os på telefon  96 90 00 60 eller skrive til frk.askepot@mail.dk , hvis du har spørgsmål.
 • IMITZ
  IMITZ står for nye farver og små feminine detaljer Hos Frk. Askepot sælger vi  dametøj fra IMITZ. Tøjmærket er for kvinder, som fristes af nye farver og små feminine detaljer. Feminine og rå detaljer er omdrejningspunkt for IMITZ IMITZ er kendetegnet ved en attraktiv kombination af feminine og rå detaljer. Der er altid fokus på mode, pasform og kvalitet. Det er kort sagt for voksne kvinder, som er vild med den yngre stil, og som elsker at dresse op i det sidste nye og gør meget ud af sit hverdagslook. Vi har gratis fragt, hvis du køber for over 600 kroner i vores online webshop. Du er velkommen til at besøge os, ringe på telefon  96 90 00 60 eller skrive til frk.askepot@mail.dk .
 • Junarose
  Junarose til store piger og kvinder til salg online Hos Frk. Askepot sælger vi Junarose til store piger og kvinder. Vi har gratis fragt, når du køber for mere end 600 kroner i vores online webshop. Fremhæv det smukke med tøj fra Junarose Junarose er en del at Bestseller, der er en dansk virksomhed. Ideen er at sælge tøj ud fra en filosofi om at bringe fornyelse til plus size-markedet. Det handler nemlig ikke om at gemme sin krop væk og forsøge at skjule den. Det handler om at fremhæve det smukke ved den. Du er altid velkommen til at besøge os, ringe til os på telefon  96 90 00 60 eller skrive til os på frk.askepot@mail.dk .
 • KAFFE Clothing
  Kaffe-Clothing er modetøj til betalelige priser Hos Frk. Askepot forhandler vi Kaffe-Clothing i vores webshop. Det er en del af DK Company, som skaber modetøj til betalelige priser. Vi har gratis fragt ved køb for mere end 600 kroner. Klassisk stil med smukke detaljer kendetegner Kaffe-Clothing Kaffe-Clothing fremstiller tøj i moderne skandinavisk design til naturlige, feminine kvinder. Kollektionerne består af en tidløs klassisk stil med smukke feminine detaljer. Tøjet er især for kvinder, som lever et harmonisk liv i balance med sig selv og omgivelserne. Du er altid velkommen til at besøge os i butikken, ringe til os på telefon  96 90 00 60 eller sende en e-mail til os på frk.askepot@mail.dk .
 • Marco Tozzi
  Marco Tozzi står for stil, kvalitet og komfort Hos Frk. Askepot har vi  sko og  støvler fra Marco Tozzi i webshoppen og i butikken. Skomærket står for stil, kvalitet og komfort. Og du får gratis fragt, hvis du køber for mere end 600 kroner. Modebevidste kvinder vælger Marco Tozzi Marco Tozzi er sko og støvler for modebevidste kvinder, som fokuserer på hele kroppen fra top til tå, og som aldrig vil gå på kompromis med stil og kvalitet. Du er altid meget velkommen til at besøge os i vores butik, at ringe til os på telefon  96 90 00 60 for at få en snak eller at sende en e-mail til frk.askepot@mail.dk .
 • Pilgrim
  Pilgrim er håndlavet med japansk quartz-urværk Hos Frk. Askepot har vi  ure fra Pilgrim i vores webshop og i vores butik. Urene er designet i Danmark og håndlavet med det bedste japanske quartz-urværk. Vi sender med gratis fragt ved køb for over 600 kroner.  Flotte ure fra Pilgrim til enhver personlighed Pilgrim er flotte ure, og det kan være med klassisk elegance, moderne stil eller dykkerinspireret. Vi har altid et ur, som matcher enhver stil. Bemærk, at de er vandafvisende, men ikke vandtætte. Du er meget velkommen til at komme forbi vores butik, at ringe på telefon  96 90 00 60 for at høre nærmere eller at sende en e-mail til os på frk.askepot@mail.dk .
 • Place du Jour
  Place du Jour genkendes på stjernen på baglommen Hos Frk. Askepot har vi  jeans fra Place du Jour til hende. De kan genkendes på stjernen på baglommen. Når du køber for mere end 600 kroner i webshoppen, betaler vi fragten.  Du kan benytte Place du Jour som baggy-buks Place du Jour er lækre bukser, som er behagelige og i en superblød kvalitet. Fokus er altid komfort, kvalitet, stil og god pris. De kan benyttes som baggy-buks, eller du kan trække dem op, og de har altid en perfekt pasform. Kom gerne forbi vores butik, men du kan også ringe på telefon  96 90 00 60 eller sende en e-mail til os på frk.askepot@mail.dk .
 • Remonte
 • Rieker
 • Rohde
 • Studio
 • Treats
 • Two Danes
 • Vagabond
  Vagabond er sko og støvler til enhver anledning Hos Frk. Askepot sælger vi Vagabond i butikken og webshoppen, og vi betaler fragten, når du køber for mere end 600 kroner. Der er tale om  sko og  støvler til alle årstider og til alle anledninger.  Fodtøj fra Vagabond er lækkert at gå i Alle kollektioner fra det svenske Vagabond er forankret i design og kvalitet. De samarbejder med de bedste skomagere fra støvlelandet, hvor de skaber fodtøj, der er smukt at se på og lækkert at gå i. Besøg os gerne i vores butik, men du kan også sende en e-mail til os på  frk.askepot@mail.dk eller ringe på telefon 96 90 00 60 .
 • ZIZZI
  ZIZZI er smart tøj for store piger og store kvinder Hos Frk. Askepot sælger vi smart  tøj fra ZIZZI. Det er et feminint og inspirerende plus size-brand for store piger og store kvinder. Vi betaler fragten, hvis du køber for mere end 600 kroner.  Selvtillid og attitude er nøgleordet hos ZIZZI ZIZZI er et feminint og inspirerende brand med selvtillid og attitude. De laver alle former for dametøj til store piger og store kvinder i størrelsen 42-56. Tøjmærkets særlige kendetegn er deres store passion for forbrugerne og deres behov. Besøg os i butikken eller bestil i webshoppen. Du kan sende en e-mail til os på  frk.askepot@mail.dk eller ringe på telefon 96 90 00 60 , hvis du har spørgsmål.
 • Gozzip
Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2